Don't Forget To Bookmark This Page

Tuesday, 24 April 2012

Perompak Mati Tersepit Kepala Di Terengganu


DUNGUN - Seorang lelaki berusia 34 tahun yang dipercayai cuba memecah masuk sebuah rumah menerusi lantai menemui ajal apabila kepalanya tersepit di celah lantai kayu tersebut. Kejadian berlaku antara pukul 7 pagi hingga 3.30 petang semalam di Kampung Sura Hujung ketika penghuni rumah berkenaan, Wan Azhan Wan Abdullah, 43, keluar mengajar di sekolah berhampiran. Menurut Wan Azhan, dia terkejut apabila melihat satu objek di lantai bahagian dapur rumahnya ketika pulang dari mengajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Batu 7, dekat sini.

 "Ketika sampai di rumah, saya terus ke ruang dapur untuk ke tandas tetapi tiba-tiba saya terlihat kepala orang dalam keadaan mengerikan," ceritanya ketika ditemui di rumahnya dekat sini, semalam.

 Dia kemudiannya terus memanggil jirannya kerana tidak percaya dengan apa yang dilihatnya tetapi mereka mengesahkan ia adalah kepala manusia.

 Katanya, dia turut memeriksa bahagian bawah rumah dan terkejut apabila mendapati badan mangsa terjuntai di antara lantai rumah setinggi kira-kira satu meter itu. Menurut Wan Azhan yang tinggal bersendirian di rumah tersebut sejak tahun 1983, dia mengenali mangsa yang juga jirannya. - berita

p/s: Subhanallah...Allah bayar cash pada arwah...belum sempat merasa barang curi...harap bakal2 dan kaki pencuri, di luar sana, ambil iktibar...rasenya...dalam situasi tu, belum tentu sempat mengucap kan..=(

3 comments :

nazira on 24 April 2012 at 11:01 said...

wordless.. xtau nk kate ape.. hmm.. semoga Allah mengampunkan segala dosa2nya..

http://ruangannazira.blogspot.com/

L1G on 25 April 2012 at 23:44 said...

apa nak dikata.. dah ajal dia macam tu

Anonymous said...

mcm cicak pulak..lari2 bole tersepit d celah pintu..huhu...

Post a Comment

koleksi gempak!!!